Gerbiamieji pareiškėjai, projektų vykdytojai, partneriai ir kiti interesantai!

              Atsižvelgdama į LR Vyriausybės 2020 m. kovo 14 d. nutarimą Nr. 207 „Dėl karantino Lietuvos Respublikos teritorijoje paskelbimo“ ir Utenos regiono vietos veiklos grupės 2020 m. kovo 17 d. įsakymą Nr. K-1 „Dėl nuotolinio darbo Utenos regiono vietos veiklos grupėje tvarkos aprašo patvirtinimo”, Utenos regiono VVG administracija savo darbą iki kovo 31 d (arba iki tol, kol tęsis karantinas) organizuoja nuotoliniu būdu.

            Visi pareiškėjai, projekto vykdytojai ir kiti interesantai bus konsultuojami ir darbas su jais tęsiamas telefonu bei kitomis elektroninėmis ryšio priemonėmis. Dėl visų iškylančių klausimų skambinkite ir rašykite individualiai.

                Tuos dokumentus, kurių negalite atsiųsti elektroninėmis ryšio priemonėmis,  prašome palikti mūsų pašto dėžutėje esančioje prie pastato, apie tai informuojant telefonu.

          Iškilus klausimams dėl įgyvendinamų projektų veiklų stabdymo, rekomenduojame vadovautis bendrais Valstybės ekstremaliųjų situacijų operacijų centro, LR Vyriausybės sprendimais ir rekomendacijomis.

                   Tikimės visų tarpusavio supratimo ir bendradarbiavimo!

                  Primename, kad su mumis susisiekti galite el.p. utenosvvg@gmail.com  ir kitais darbuotojų kontaktais nurodytais Utenos regiono vietos veiklos grupės interneto svetainėje www.utenosvvg.lt , skiltyje „Kontaktai“- „Administracija“.