Konferencija Utenos apskričiai Svėdasuose

Kovo 21 d. lankėmės Svėdasuose, kur dalyvavome VšĮ „ Karmazinų Keramika“ surengtoje konferencijoje „Lietuvos kaimo plėtros programa, plėtojant kultūros ir tradicinių amatų, edukacines veiklas kaime“, skirtoje Utenos apskričiai.

Labai džiugu, kad daug dalyvių konferencijoje buvo ir iš Utenos rajono 🙂 . Pradedant nuo, sveikinimo žodį tarusios, Mero komandos narės  Utenos rajono savivaldybės vicemerės Daivos Pečionės, aktyvių Vyžuonų, Užpalių, Sudeikių, Sirutėnų, Pačkėnų ir kitų bendruomenių atstovų ir baigiant mumis- dalyvėmis iš Utenos regiono vietos veiklos grupės.

Džiaugiamės susitikę ir pabendravę ne tik su savo rajono bendruomenių žmonėmis bet ir su kolegomis iš Anykščių ir Molėtų vietos veiklos grupių. Turėjome progą išklausyti jų pristatymų apie įgyvendintus projektus ir naujas galimybes, kurios atsiveria pradėjus įgyvendinti 2023-2027 m. vietos plėtros strategijas.

Dėkojame organizatoriams už kvietimą dalyvauti konferencijoje.

Norintiems plačiau sužinoti apie Utenos regiono Vietos plėtros strategijos „Socialinės įtraukties ir kaimo ekonomikos skatinimas plėtojant turizmą Utenos rajone 2024-2028 m.“ galimybes kultūros, amatų bei verslo plėtrai Utenos rajono savivaldybės teritorijoje, siūlau lankytis  šiame interneto puslapyje, FB paskyroje https://www.facebook.com/urvvg/  ir/ arba skambinti, rašyti ar užsukti pas mus, Taikos g. 6, Utena.
Išsamiau apie naują VPS:

https://www.utenosvvg.lt/vps2024-2028/

Utenos regiono vietos veiklos grupės informacija

Nuotrauka Rimos Grigaliūnienės