RENGINYS “TURIU SOCIALINĮ VERSLĄ: BENDRADARBIAVIMO IR TINKLAVEIKOS GALIA”

Inovacijų agentūra  ir Utenos regiono vietos veiklos grupė kviečia Utenos regiono socialinius verslininkus į renginį „Turiu socialinį verslą: bendradarbiavimo ir tinklaveikos galia“

Renginys įvyks kovo 23 d. Utenos  Kūrybinių industrijų centre „Taurapilis“ ( adresu: Aušros g. 47, Utena). Renginio pradžia 12.30 Planuojama pabaiga 16 val.

Renginio metu  Lietuvos socialinio verslo asociacijos (LiSVA) atstovės – direktorė Viktorija Bražiūnaitė ir komunikacijos vadovė Auksė Kontrimienė – papasakos apie asociacijos veiklas ir kaip jos gali prisidėti prie Utenos regiono socialinių verslų sėkmės.

Utenos regione įsikūrusius ir jau veikiančius  socialinius verslus pristatys Utenos regiono vietos veiklos grupės ( URVVG) pirmininkė  Jolita Umbrasienė

Renginio lektorius Vaidotas Levickis yra nepriklausomas personalo partneris verslui, pagal William Bridges metodiką sertifikuotas pokyčių valdymo organizacijoje ekspertas. Lektorius jau daugiau nei 20 metų veda vadovų ugdymo, komandos formavimo mokymus bei strateginio planavimo sesijas Lietuvoje ir užsienyje, o 17 savo metų dedikavo dėstytojo darbui LCC Tarptautiniame universitete. Šiuo metu yra atsakingas už Conexus Stakeholders Academy tarptautinės programos turinį ir partnerių pritraukimą bei vykdo organizacijų darbo kultūros virsmo projektus.

Lektorius  papasakos, kokia yra bendradarbiavimo nauda naujai susikūrusiam verslui, kaip bendradarbiavimas ir tinklaveika gali atverti finansavimo galimybes, padėti verslui augti bei pasiekti finansinį tvarumą.

Po pranešimų socialinių verslų atstovai galės dalyvauti praktinėse dirbtuvėse, skirtose įsisavinti renginio metu įgytas žinias.

Maloniai prašome  registruotis į renginį https://forms.office.com/e/SmrxSzACjq