Lietuvos kaimo plėtros 2014-2020 m. programos įgyvendinimo aktualijos

Spalio 16 d. Utenos regiono VVG pirmininkė Jolita Umbrasienė ir viešųjų ryšių specialistas Modestas Gadliauskas dalyvavo Lietuvos kaimo bendruomenių sąjungos organizuotoje apskritojo stalo diskusijoje „Lietuvos kaimo plėtros 2014-2020 m. programos įgyvendinimo aktualijos“, kuri vyko Molėtų viešosios bibliotekos konferencijų salėje ir buvo skirta Utenos regionui.

Konferencijoje dalyvavo Molėtų rajono bendruomenių, įstaigų atstovai, taip pat Anykščių ir Ignalinos vietos veiklos grupių atstovai. Pirmojoje konferencijos dalyje buvo pristatyti gerieji projektų pavyzdžiai.

Utenos regiono vietos veiklos grupė pristatė vietos plėtros strategijos priemonės „Sveikatingumo skatinimas bei geresnių galimybių žūklės mėgėjų bei nardytojų veiklai  sudarymas Utenos rajone“ tris projektus:

  • Žuvininkystės paveldo ir kultūros puoselėjimas Tauragnų ir Kuktiškių seniūnijose, pareiškėjas Tauragnų krašto bendruomenė;
  • Šventoji jungia kaimynus, pareiškėjas: Bendruomenė „Užpalėnų krivūlė“;
  • Povandeninis pažintinis takas ir Sudeikių galerijos povandeninė ekspozicija Alaušo ežere, pareiškėjas: Kultūros ir socialinės plėtros centras.

Su pristatymu galite susipažinti paspaudę ŠIĄ nuorodą.

URVVG informacija
Jolitos Umbrasienės ir
Modesto Gadliausko nuotraukos