Socialinio verslo forumas Utenos rajone

Utenos Regiono Vietos Veiklos grupė įgyvendina projektą „Utenos regiono gyventojų socialinės įtraukties didinimas, kuriant ir plėtojant socialinį verslą“. Šio projekto tikslas – Socialinio verslumo ir atsakomybės didinimas kuriant ir plėtojant socialinį verslą Utenos regione. Projektui įgyvendinti skiriama parama siekia 223 751,99 Eurus.

Įgyvendinant projektą 12 galutinių naudos gavėjų Utenos apskrityje bus aprūpinti reikiama įranga ir įrengimais, jiems bus rengiamos konsultacijos susijusios su rinkodaros, teisiniais ir buhalterinės apskaitos klausimais. Bus surengti mokomieji renginiai, socialinio verslo viešinimo kampanija ir socialinio verslo rinkodarinių renginių ciklas.

Pasiekus planuotus projekto rezultatus 12 pelno ir ne pelno organizacijų pradės veikti Utenos apskrityje socialinio verslo srityje. Sumažės Utenos apskrities gyventojų socialinė atskirtis, o pridėtine projekto verte taps sudarytos sąlygos padėti išvengti socialinių problemų aštrėjimo Utenos regione.

Jeigu ir Jūs norite prisidėti prie socialinio verslo plėtros ir Utenos apskrities gyventojų gerovės, daugiau apie projektą sužinosite apsilankę https://www.utenosvvg.lt/projektai1/, taip pat Utenos regiono vietos veikos grupės Facebook paskyroje bei projekto Facebook paskyroje pavadinimu „Kurkime socialinį verslą Utenos regione kartu“.

Socialinio verslo forumas Utenos kraštui vyks Kaniūkų bendruomenės laisvalaikio salėje Žirgų g. 13, Kaniūkai, Užpalių sen.

Projektą remia Europos socialinio fondo agentūra.