Susitikimas su VšĮ „Versli Lietuva“ atstovais

2018 m. liepos 26 d. Utenos regiono vietos veiklos grupės patalpose vyko susitikimas su VšĮ „Versli Lietuva“ atstovais. Susitikime dalyvavo verslo aplinkos gerinimo vadovas Vytautas Adomaitis, projektų vadovės Živilė Baušienė ir Neringa Stroputė.

Versli Lietuva šiuo metu rengia viešųjų paslaugų perdavimo modelį. Šis modelis taptų „įrankių dėžute” savivaldybėms, nevyriausybiniam sektoriui ir verslui, siekiant kokybiškų viešųjų paslaugų ir palankios socialinės aplinkos savo bendruomenėms. Svečiai pasidalino savo įžvalgomis bei socialinio poveikio matavimo įrankiais, kurie ateityje galės pasitarnauti vertinant paslaugų kokybę ir jų daromą poveikį.

Susitikime taip pat dalyvavo Leliūnų seniūnijos darbuotoja Gerda Kvaselienė, laidojimo namų UAB „Luvi“ atstovė Gintarė Astikienė, SIŽGB „Utenos viltis“ pirmininkė Aldona Vėbrienė bei UAB „Alavijas“ vadovas Rimantas Mališauskas. Uteniškiai diskusijoje pristatė savo įstaigas bei jų teikiamas socialines paslaugas. Buvo diskutuojama apie tai, kaip sekasi bendradarbiauti su savivaldybe ir kitomis valstybės institucijomis, kokie iššūkiai kyla bendradarbiaujant su įvairiomis įstaigomis.

Utenos RVVG informacija, Modesto Gadliausko nuotraukos